Vårdnäs med Klassen

Idag så har jag varit med min underbara nya klass i Vårdnäs :)
Vi körde olika sammarbetsövningar, och jag måste då säga; Grupp 2, troligen den bästa lagandan!
Vi klarade alla banor galant ;)
Sen när vi kom tillbaka igen så körde vi också lekar. Allt mellan himmel och jord verkligen. Vi skulle bla. nöffa som grisar och köra 'under hökens vingar'. Nånting man inte har gjort på länge!
Man blir bara så himla trött! Jag måste väl gå och lägga mig lite tidigare nu igen, det är ju faktiskt inte sommarlov längre.
Igår hade vi även *Nollning*, så det kan vara därför jag är så trött också.

Jag tänkte att jag skulle göra lite läxor. Jag ska skriva om mina förväntningar på TvärS under mina tre år. Vad betyder egentligen Förväntningar, började jag fundera på..
Nån som vet? Hmmmm....

Annars så försöker jag hålla så mycket kontakt som möjligt med mina vänner och värdfamilj i Usa. Det blir inte så lätt nu när jag har börjat gymnasiet och tidsskillnaden är så stor. Men jag gör mitt bästa.

Gymnasiets första dag

Sådär ja, vi får se om jag kommer igång med bloggen igen nu då :)

Idag så har jag iallafall varit första dagen på Katedralsskolan.
Första dagen av tre år i klassen SP1e, med inriktning Sam TvärS.
Det känndes ändå helt okej, Vi har 40 elever i klassen (jag är självklart sist på klasslistan..som vanligt :P)
Bara tre av dem är killar, haha. Det kommer bli värsta DRAMAT (!) i tre hela år.
Vi har fyra mentorer, Maria, Peter, Kristina (tror jag iallafall hon hette..), och en annan Maria; fast hon var inte här idag, så henne har jag inte träffat än.
Annars så gjorde vi inte jättemycket under dagen. Vi kollade runt på skolan, pratade lite med vår 'basgrupp' som vi kommer jobba med i början, fick massa papper och fick skåp (jag fick överskåp, jag är lycklig :P)
Dagen var slut vid ungefär halv 2, så då kostade Disa, Amanda, Ebba, Anna och jag på oss en snabb fika på Bibblan och därefter drog jag ner till stan en snabbis och köpte ett 12-ämnes block och växlade lite pengar.
På kvällen så blev det träning, fotboll.
Det gick käpprätt åt helvete.
Men det är ju något man får leva med. 

Förövrigt har jag inte en aning om vad jag vill jobba med efter gymnasiet.. Borde kanske börja fundera på det nu.. Vad sägs om.. Livsfilosof?

RSS 2.0