Baluppsättningar






Idag testar jag hur jag vill ha min frisyr på balen. Lite som på bilderna lutar det mot

jahap

Idag har det varit konfirmation för Julia :)
Sitter just nu och pratar med Miriam som kommer till Sverige imorrn! Förhoppningsvis ska hon komma hit i slutet av veckan :) Denhär veckan gäller det att planera asså, imorrn ska en rapport in, studentskivan ska planeras, saker till balen måste köpas, studenten ska planeras...
HERREGUUUD
panik

troligtvis min outfit till skivan

När allting går emot ska jag hålla kvar

Lyckan som uppstår när man inser att man har ett studiebidrag kvar

Ojojoj, livet är hårt ibland. Just nu borde jag jobba med &¤%¤#%¤" matten.
Fyfan asså ibland. Nu inser jag. Usch. Jag fattar verkligen inte.


packlista

oj, insåg att vi åker imorrn. det var jag inte beredd på, fast jag vetat om det hur länge som heelst! Försöker skriva en packlista men har lite lätt panik för att glömma något.

Igår insåg jag hur sköönt det är att kamma håret. Har sedan dess sett ut som en blöt katt. hehe.
kanske borde fixa lite

peppar

Sitter och skriver på min historiainlämning om kallakriget. Men tanken går åt varmare breddgrader, nämligen till Prag! Vi åker på söndag och jag är galet taggad! Är taggad på det mesta just för tillfället, allt förrutom skolarbetet. Vilket det är mycket kvar av. Suck. Men får hålla ut, snart har jag bara roliga saker framför! Arbetslöshet, ångest och tomt konto. YÄÄÄ

snart är det jag som sitter där!

Studentskiva!!


Efter mycket planerande hit och dit börjar vår plan äntligen ta form!! Den 4de juni blir det studentskiva på Nationernas hus!! Hoppas folk är lika pepp som jag, hehe.


Denhär videon var så himla fin, så den förtjänade att vara med

Jag lever i min lilla bubbla

hejsan kompisar
händer inte så mycket, eller jo det gör det, har massor i skolan och den 13de åker jag med klassen till Prag. Herregud, det är inte alls långt kvar nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Men annars så börjar förskylningen släppa, jag hoppas att jag ska bli helt frisk innan vi åker. helst vill jag kunna börja träna innan också, men det kanske är att önska för mycket. bättre att bli helt frisk innan kanske.
Imorrn ska planeras viktiga samtal, men det lär ni få höra mer om senare, om det hela lyckas.
pusshej

yää, fest med Alfons

RSS 2.0