REGN!

Idag sa var jag sa uttrakad sa jag gick in till town. I sporegnet.
Jag skriver mer om det imorgon.

state knowledgebowl

Idag sa akte Miriam till State Knowledge bowl . hehehheeh

Idag sa spelade vi tva softbollsmatcher, at Onalaska. Vi forlorade.
Jag fick en poang!! haha, yey!
Vi var mycket battre den har gangen iallafall, det blev typ 12-6 :)
Annars hander det val inte jattemycket just nu. Vi fick vara basketsweatshirts IDAG. haha lite for sent (A)
Vi Har Spring Break nasta vecka.
Jag och miriam ska folja med Louisas familj till Seaside i tre dagar.
Jag vet inte riktigt vad vi ska gora dar, men det far jag val veta nar vi kommer dit.
Och pa sondag sa har vi ett utbytesstudentmote i longview.
det ar val i princip allt som hander just nu.

Hoppas ni mar bra dar hemma :)


AIDS

Suck.
Jag har en 5 sidor lang uppsats som ska vara klar imorgon.
Jag skriver om AIDS.
Igar kvall sa satt jag uppe sent och gjorde klart den.
Men nu sa ar den borta. Den ar inte sparad nanstans.
Det blir val bara att borja om.. 
Vad otroligt glad jag blir.


Bara for att jag langtar TILLBAKA!

Drug-free day :)

Grattis Eric <3

Okej, idag har det hant mycket mina vanner.
Min dag borjade med att min vackarklocka ringde vid klockan 6. Valdig otrevligt tidigt.
Varfor utsatte jag mig for denna anstrangning? Jo, jag skulle aka pe en Fieldtrip med min leadership class!
Sa vid 7.15 sa var jag vid skolan. Det var inte jatte manga som foljde med kanske runt 10 stycken.
Vi akte med bussen i ungefar en timme och sen var vi framme vid en stor kyrka dar vi skulle vara.

Hela dagen handlade om droger, alkohol, grupptryck, och olika konsekvenser.Om olika mal i livet helt enkelt. Dom hade valdigt bra olika talare (vadsagerman..?) och  typ olika ' stationer' som man kunde ga till. Jag var i den rosa gruppen, med Kelsey och folk fran andra skolor. Forst sa lyssnade alla grupperna pa en bra talare; Fran Vernaza. Han pratade mest om hur killar och tjejer ar olika och hur vi beter oss nar vi blir aldre och om droger och vad dom kan gora med dig, och att det inte bara ar dom 'samre' eleverna som haller pa med dom, utan aven dom med bra betyg och dom som ar bra i olika sporter ocksa. Det marks verkligen att droger och sant ar vanligare har och tydligen mycket lattare att fa tag pa ocksa.

Efter hans forelasning, kan man nog anda kalla det, sa gick min grupp vidare till ett rum som handlade om bilolyckor. Det var riktigt hemskt. Valdigt viktigt, jag forstar varfor dom hade den dar, men det var riktigt hemskt. Det var tva ambulansforare som var dar och pratade, dom visade bilder och berattade om hur mycket det verkligen hjalper att anvanda bilbalte. Bilderna var som sagt riktigt hemska, och jag tyckte det var riktigt jobbigt att vara dar inne. Det tog aldrig slut liksom, det kom en hemsk bild efter en annan, den andra varre en den forsta. Och jag tyckte lite synd om dom yngre som var i samma grupp som jag, jag ar anda 17 ar och ni marker ju hur jag tog det. Men det var fortfarande en riktigt bra presentation.

Vart nasta stopp var hos en rappare, LaMar Hudson, som var helt drogfri. Han hade aldrig druckigt eller tagit en enda drog i hela sitt liv, aven om alla hans kompisar hade hallt pa med det, sa hade han aldrig fallit for grupptrycket.
Han var riktigt rolig. Han pratade om allt fran om hur att han var radd for hundar och att han brukade klippa sin systers har nar hon sov nar han var yngre. Riktigt bra. Jag fick hans skiva ocksa, OCH jag fick den signerad! YEY! Riktigt cool person, right there.

Sen var det lunch. Vi fick pasta och kyckling. Och annat. Under lunchen sa fick vi "NoStank you" solglasogon och dom hade utlottnig av olika T-shirts fran No stank you. No stank you jobbar ocksa mot droger och rokning. 

Efter lunch sa gick vi till var sista grej for dagen, tyvarr sa kunde vi inte ga till alla olika saker. Det var en kvinna som pratade om hur olika reklamer paverkar oss, och hur en reklam ar gjord sa den ska tala till en speciell grupp av manniskor. Har ni tankt pa hur mycket reklam vi ser pa bara en dag? Det ar tv, datorer, tidningar, posters som ar uppsatta pa stan, trojor.. Jag vet inte vad. Hon sa ett nummer av det antal vi sag. Men det kommer jag inte ihag, det var valdigt hogt iallafall.

Efter den sista stationen sa fick vi fylla i ett papper och sanna saker, det skulle egentligen ha varit en avslutningssak for alla grupperna ocksa, men dom flesta akte hem igen efter den sista stationen. Sa tillslut sa var det bara vi fran Morton kvar. heheh. Och da hade dom utklottning. I oforsig sa var det for alla som hade varit dar, men anda. JAG VANN!  JAG VANN EN KAMERA! (hur komiskt ar val inte det.. hehe) Det ar helt otroligt!! Jag vinner aldrig annars! Jag vann inte en anda gang under hela mitt hogstadiear, dar det var utlottning om en biobiljett varje manad, men turen har vant! YES!
SUCK IT!
Vi hade extrem tur fran var skola och fick i stort sett dom basta priserna. Tim fick en Ipod, Camille fick en digital fotoram och sa vidare. Sen sa fick vi ocksa varsin NoStankYou T-shirt. :D

Dom hade verkligen lagt ner mycket pengar och tanke for denna dagen. Alla stationer jag kom till var riktigt bra, med bra talare, som gjorde det intressant att lyssna pa om man ar tonaring, det var inte att dom stack upp pekfingrest och sa; Sa har far ni inte gora, for att jag sager sa! Nej, dom var riktigt bra allihopa.

Efter denna dagen sa hade jag ocksa en Softballmatch. En annan skolbuss kom och plockade upp mig, Louisa och Kayla vid kyrkan och vi korde vidare mot var match. Vadret var inte det basta, det regnade och blaste, vilket resulterade med att jag froze my balls off. Dom brukar inte spela nar det regnar, men eftersom vi anda vad dar sa spelade vi iallafall. Det gick faktiskt ganska bra for mig anda. Jag traffade bollen dom flesta gangerna. Jag fick springa ocksa, till the first base, for tydligen far man inte springa och undvika att inte bli "taggad" nar man springer tydligen. Och det gjorde jag saklart.. Sa det blev en out for mig >.< haha


Lunch at the church.
 
Fun busrides!

Min hjarncell ar overanstrangd..
 
Bilder med min nya kamera!!

For some reason sa blev detta inlagg aldrig publiserat. Men har ar det iallafall :D

Min forsta softballmatch

GRATTIS MAMMA <3

Fredag och Lordag sa var det var forsta Softball match.
Vi akte till Sunnyside som ar ungefar vid Yakima,
vi blev utlosta fran 6th period pa fredagen. Vi hade tva minibussar (en fran Hippietiderna..)
Bilturen tog ungefar 3 timmar. Landskapet pa andra sidan berget ar valdigt annorunda.
Dar borta var det soligt och mer sand. hah, jag vet inte hur jag ska forklara det. Det var inte lika mycket granar. hah 
Vi stannade en halvtimma at a mall dar jag och Kayla kopte varsina solglasogon ocksa :)
Nar vi kom dit sa packade vi ut vara saker, vi skulle sova i en skola, och sen akte vi vidare till en biograf. Vi sag "Knowing" Jag tyckte den var riktigt bra. Tills slutet. Jag kan inte beratta vad som hander om ni vill se den.. men ni kommer nog forsta vad jag menar om ni ser den. It was just too much. Men jag tyckte i stort sett att den var bra, Pretty sad tho.
Sen sa drog vi till Walmart och kopte frukost.
Och sen tillbaka till Skolan igen. Vi sov i idrottssalen, pa golvet. Det var ganska.. hart. haha
Och det var sa himla kallt! jag vaknade tva ganger under natten bara for att ta pa mig mer klader.
Vi blev vackta klockan halv 9, och vi borjade gora oss iordning infor matcherna.
Softball ar valdigt svart att forsta sig pa om ni skulle fraga mig. Jag forstar i princip ingenting fortfarande. Men its getting better. Den forsta matchen sa forlorade vi med 14-1. Den andra med 24-1. Men det ar bara 5 som har spelat forut, och resten lar sig fortfarande. Sa det var val acceptabelt. (not really) Mendet ar iallafall inte som i basketen dar man ser hur mycket dom andra leder med.. hehe
Pa vagen hem sa fick vi den har gangen ha Hippievanen. hahah. Den var valdigt.. trevlig. Tyvarr sa glomde jag att ta kort pa den..
Har kommer lite blider :)



Tori, Briar, Tabby, Jessi, Maddy (Cory bakom), Louisa, Alyssa, Kayla, Becca, jag.
Alla i laget ar inte med thoo.

Sliiidiiing :)

Idag sa skulle vi ha softballsmatch, men den blev installd. Igen. 4de gangen den har veckan.
Sa vi hade traning, forst korde vi 8 base med baseballslaget. hehehe.
Sen sa hade vi slide traning utomhus, i regnet, i vattenpolarna. hahahaah
For tydligen sa maste man slanga sig in pa basen och det ska tydligen ga mycket fortare.. Jag vet inte riktigt hur mycket jag tror pa det. Men det var kul! Det blev lite kallt nar vi var klara.. heheh Och jag hade gras OVERALLT! hahah
Den har helgen sa har vi en softball-thingie in sunnyside.
Sa vi ska sova pa en skola och ga pa bio.. och sanna saker.  Yey. :)
Sa nu ska jag packa lite till det
 lalalaaa
 
 

WHAAAT?!

WHAAAT?! LHC?! Vafd hande?!

Idag sa har det inte hant mycket nytt.
Den har veckan sa har 10th grade (sophomores) WASL-test.
Det ar ett test som alla i Washington state maste ta. Och tydligen sa maste alla utbytesstudenter ocksa ta det. haha. How amazing. Sa Hela den har veckan sa ar det Las/skriv test. Och nan gang i april sa ar det matte och Sience. haha! Matte och Sience! Det ser jag verkligen fram emot! Matte som ar mitt favoritamne, speciellt nu nar jag inte har lost ett anda mattetal sen sista mattelektionen i 9an. Ha! det kommer ga saa bra. hah


St. Patriks day!

GRATTIS FARMOR! <3

Okej, jag har varit jattedalig pa att skriva pa sista tiden. Men jag behovde en liten paus helt enkelt.
Jag ska val ta och rycka upp mig.

Idag ar det iallafall St. Patriks day. Jag vet inte sa mycket om den har hogtiden kan jag val inte saga.
Allt jag vet ar att man far nypas om en person inte har pa sig nagot gront. Det hade jag ingen aning om, men som tur var sa skulle vi ha haft en softbollsmatch idag, och som tur var sa var vi tvugna att kla oss i gront.
Det blev ingen match iallafall, for det ar som om himlen har oppnat sig for alla vaderlekar att falla ner.
Idag har vi haft allt fran sno, regn hagel och jag vet inte vad.
Sa var forsta match ar pa torsdag. :S
Jag ar nervos, for jag vet verkligen inte vad jag ska gora.

Haha, idag i MrC's class gjorde jag bort mig lol.
Vi laser om indianer och likande som levde i Washinton forr i tiden.
Jag skulle saga att dom hade manga djurgudar som tex. Bjornar
Aka. Bears, jag sa beers.
HAHAHHAHAHAHAHAHAH
jag blev iallafall inte uppskriven lol :)
Vi kan val saga att man kan inte saga nagot som ar inappropriate..
och att svara eller prata om alkohol ar absolut inte acceptabelt. haha.
Vi kan val saga att mr christiansen ar ganska cool anda. haha

Flatheads... hahahhahahahahah
Insider fran mig och Kayla :'D


Nu ska jag ga och lagga miig.  Godnaaatt :)

Im alive.

You got laid last night, didn't you?
Nope. lol


Do you believe in forever?
Nah, kindof.


What was going through your mind during your last kiss?
I wish i wasnt leaving


Have you ever kissed someone whose name started with a E?
No.


What's the biggest annoyance in your life right now?
Things I cant do, stupid rules.


Is it easy for others to make you feel awkward?
Sometimes


Your ex REALLY needs you at 3 am and you have a way to their house
lol


How many hours did you sleep last night?
10 i think.


Is there someone you don't ever want to be out of your life?
Theres a few


Is there someone you want out of your life for good?
There is some people i really never wanna to talk to again.



Do you have any strange phobias?
i dont know if they're strange but.. im scared of hights and yeah.. some stuff. lol


Do you think you can love someone without trusting them?
No..


Where did you get your last bruise from?
Alyssa pitching a boll on my back.. hah


Have you ever thought you were gonna die?
Yeah, once. It was so scaryyy. :S


Do you mean anything to the last person you held hands with?
I hope so.. lol


Do you know a guy named David?
Yep.


Who was the last person to make you laugh?
The last person who made me laugh reeeallly hard was Kayla :)
God, we have some amazing jokes !
Haha


Would you rather wear jackets or hoodies?
Jackets


Have you ever kissed anyone with braces?
I try to stay away lol

What are you drinking now?
Nothing.


How do you feel about girls smoking?
Thats up to them. lol


Do you get along more with girls or guys?
Girls i think.


Are you mad at someone right now?
Yeah.



What were you doing at 8:00 this morning?
Still sleeping :)


Do you say sexy a lot?
Hahah, nah, not that often


When was the last time you had a sleepover?
Like 2 days before i came to the Us.


Do you have any gay friends?
Yep :)


What is something you currently want?
A bed.
And someone to hang out with.
lol, that sounds.. interesting.


When did you last throw up?
On a boat at Hawaii. Ugh. haha


Do you like to eat ice?
Nah. I do sometimes.


What was the best movie you have seen in the past two weeks?
Role Models.. hahahaha.


Are you going to have a good night?
Not really.


what are you listeing to right now?
The Tv.


Would you have sex with the last guy/girl you talked to?
Oh no.


What are you excited about?
Ehm.. Next weekend? :)


What color are your eyes?
Gray-Blue


Will you talk to someone on the phone tonight?
I dont think so.


Do you get mad easily?
Nah.


What woke you up this morning?
The Tv.


Do you like to make the first move?
No.. Im better at the second one ;)


Are you happy?
Mhm, sure.


What were you doing at noon today?
Running. Being sad.


Is there anybody you're really disappointed in right now?
Kindof.


When's the last time you did something you knew was wrong?
Last friday.


Is anyone on your bad side now?
Hhaha, me and Kayla have a hate-list ;)


Looking forward to the next couple months?
Both Yes and no.. :(


Did you like anyone last summer?
Yeah.


Starbucks or Cold Stone?
Starbucks <3


Last thing you dropped?
Like everything? lol


How do you feel right now?
Tired

Svenska?



Sa har tror amerikanarna att svenska later..
ha! Ehm.. ja..

Just waiting.


You'll feel alright




Okay, ive just experienced the biggest freakout ever

ill tell u later i guess.

3oh!3 <3


Surv

Do you have any Jorda​n'​​​​​​​s or Matt'​​​​​​​s in your cell phone​?​​​​​​​
Yep


What did you think​ about​ when you first​ woke up?
God. Please kill me


Are you a jealo​us perso​n?​​​​​​​
Yep


You had one day to live would​ you stay home?​​​​​​​
It depends on whos there


If you could​ do somet​hing diffe​rentl​y,​​​ would​ you go back?​​​​​​​
maybe


Is there​ a high chanc​e of you going​ out to the movie​s soon?​​​​​​​
Idk Maybe


Could​ you ever be frien​ds again​ with someo​ne that broke​ your heart​?​​​​​​​
maybe


Do you give out secon​d chanc​es?​​​​​​​
sometimes


Have you ever hated​ someo​ne,​​​​​​​ but ended​ up being​ frien​ds with them?​​​​​​​
Kindof


Do you think​ age matte​rs in relat​ionsh​ips?​​​​​​​
A bit maybe


Do you think​ you'l​l be marri​ed in 10 years​?​​​​​​​
If i find the right guy


Do you know anyon​e with the same name as you?
yeah


What were you doing​ at ten last night​?​​​​​​​
Watching tv/doing homework


How many pierc​ings do you have?​​​​​​​
Ears


Are you good at givin​g direc​tions​?​​​​​
HAHAH no.


What is your favor​ite thing​ to eat with peanu​t butte​r?​​​​​​​
I dont really like peanut butter


Have you ever made someo​ne so mad that they broke​ somet​hing?​​​​​​​
haha i dont know. lol I dont think so.


Do you think​ you can last in a relat​ionsh​ip for 3 month​s?​​​​​​
Yeah


Do you curse​ in front​ of your paren​ts?​​​​​
Not very often


Are you weari​ng any cloth​es that don't​ belon​g to you?
nope


Have you ever had a serio​us conve​rsati​on with your dad?
Yeah


Would​ you go a month​ witho​ut cursi​ng?​​​​​​​
Haha good luck with that one


What are you going​ to do now?
Sleep i guess


Is there​ someo​ne who is pissi​ng you off now?
Yeah


Who was the last perso​n to call you?
Jack


What did you do today​?​​​​​​​
school


Last perso​n you told a secre​t to?
Mj


What are you weari​ng on your feet?​​​​​​​
socks


What is your favor​ite color​?​​​​​​​
blue


Who was the first​ perso​n you talke​d to today​?​​​​​​​
Miriam


How late did you stay up last night​?​​​​​​​
Midnightish


Have you ever ridde​n a horse​?​​​​​​​
Yep and i fell of 2 haha


Have you ever been nice to someo​ne who treat​ed you like crap?​​​​​​​
Oh yeah


What will you be doing​ in 3 hours​?​​​​​​​
sleep hopefully


Do you miss the way thing​s used to be?
Not really. But kindof


What were you doing​ this morni​ng at 8AM?
Hating ms Pattissons class


What do the major​ity of peopl​e in your life call you?
Linnea


Do you still​ talk to someo​ne when they piss you off?
Not if i dont have to


What'​​​​​​​s the last thing​ you bough​t at the mall?​​​​​​​
Presents :)


What time is it?
10 00


What is the last thing​ you ate/​​​​​​​drank​ ?
Dinner


Is there​ anyon​e you want to make up with?​​​​​​​
Not really


Tomor​row at this time,​​​​​​​ where​ will you be?
Probably at home


This time last year,​​​​​​​ can you remem​ber who you liked​?​​​​​​​
Yep


Have you held hands​ with anyon​e in the past 24 hours​?​​​​​​​
No


Is there​ one perso​n in your life that can alway​s make you smile​ ?
Yessiir


Have you ever kisse​d someo​ne in a vehic​le?​​​​​​​
No


What are you suppo​sed to be doing​ right​ now?
Homework. ha ha


Can you whist​le?​​​​​​​
Hahah, i think i can


Who was the last perso​n you talke​d to last night​ befor​e you went to bed
Kristine


Are promi​ses impor​tant to you?
Yeah. Dont u break it!


Have you had a frien​d for many years​ and then they left just like that?​​​​​​​
Yeah.


Is tomor​row going​ to be a good night​?​​​​​​​
i hope so


Who was the last perso​n that left you a comme​nt?​​​​​​​
ehm Alyssa i think


Has anyon​e said they love you in the last week?​​​​
Yeah


What'​​​​​​​s your stand​ on hunti​ng?​​​​​​​
I have never done it. So idk. It depends on what ur hunting


How has this past week been for you?
okish


Spell​ your name witho​ut an E:
Linna Ostbrg
Not too bad


When you are home alone​ do you still​ close​ the door when you showe​r?​​​​​​​
yeah


Do you like your life right​ now?
its alright


Where​ was the last place​ you fell aslee​p?​​​​​​​
my bed


Do you forgi​ve or forge​t?​​​​​​​
Depends on what they did


What is more impor​tant?​​​​​​​ Happi​ness or trust​?​​​​​​​
both You cant really pick one


Do you hate anyon​e?​​​​​​​
Yeap


Has anyon​e ever spell​ed your name wrong​?​​​​​​​
Oh yeah


When was the last time you were extre​mely disap​point​ed?​​​​​​​​
like. idk. yesterday. kindof. Not extremely tho.


Would​ you rathe​r have room m​ates or live alone​?​​
both :)


Softball



So today; Forsta skoldagen efter vaaldigt laange kandes det som.
Det var bade kul och jobbigt [tidiga mornar+mig= ingen toppen konbination.]
Men i stort sett helt okej.
Jag har iallafall bestammt mig for att saga till Jacob, att jag inte vill ' go out with him'
Det borde jag egentligen ha gjort idag, men whatever. Det far val bli imorron. Apperantly he's spreading all these rumors about me.. idk..
Efter skolan sa var det den forsta Softball-traningen. Oh man!
Fastpitch.. i dont know.. Jag hade garna kort slowpitch istallet ;)
Jag vet inte anns reglerna an.. haha!
Softball ar iallafall som Baseball, fast med en storre boll.
Det ar verkligen mycket svarare an vad man tror. Och en SOFTBALL ar absolut inte SOFT!
Det ar som att fa en sten kastad emot sig. Vi tranade inte med dom vanliga bollarna sa mycket idag. Vi fick mest testa med mjuka skumbollar och innebandybollar.
Men jag tyckte det anda var en helt okej traning for mig, det ar ju bara forsta traningen. Och jag traffade faktiskt endel bollar.. Fatta vad jag kommer aga er alla i brannboll nar jag kommer hem! [hope i dont have to eat my words..]

RSS 2.0