Lag- anda.

Idag sa hade vi ett lag-mote. For vi har haft 'attityd-problem'
Sa hela traningen sa satt vi ute pa planen, tyvarr var det inte lika varmt idag.. snarare kallt..
Men det var riktigt bra iallafall. Vi kom mycket narmare.
Sa imorron blire team bonding. Hos Alyssa.
lol.

A day with sunshine..

Idag var det annu en fantastiskt skon dag.
Jag gick i mina shorts igen.
yey.

Jag tror jag ar inne i en depression igen.. jag skojjar inte anns.
Och den storsta anledningen ar nog att Jack Och Kristine inte later mig ha nagon frihet alls. Overhuvudtaget.
 uuugghhh. Monthi och Jales tyckte troligen att Dom var varldens basta vardforaldrar, for att dom inte hade nagra krav pa Jack och Kristine och satt hemma och spelade tvspel hela dagarna. Men jag och Miriam vill iallafall komma ut lite, och gora grejer, se lite av Washington innan vi aker hem.
Men nej.

Idag iallafall, jag svettades sonder under var traning. Och hela traningen sog balls. Jag sog balls.
Sa det hela slutade med att alla blev tjuriga och vi fick plocka upp stenar fran planen.
Sen sa var jag iallafall med Kayla. VI Gick bla till the river, med hennes familia, och jag fick mat dar tambien.
Foresten vi dansar i Spanskan! haha lite random sisodar.
Vattnet var iallafall freezin balls.
Sen sa ramlade jag nar jagjagade Jacob, Kendras bf.. Och Krossade min rumpa. ha! tydligen sa sag man bara mina fotter i luften nar det hande.. hahah.

Whatever. Nu ska jag iallafall planera att ga och lagga mig.



Baby Alice- Pina Colada Boy

Vem blir inte slagen i skallen om inte.. Linnea!

Idag sa har vi haft superduper vader. Sa jag har gatt omkring i shorts.
I skolan sa maste vi nu ta det sista 'kapitlet' i The WASL, science.
Sa jag och Miriam slapp iallafall ett engelska test.. men det maste vi anda gora senare..
Sa i leadership sa har vi borjar gora Posters till Prom; Vart tema ar Downtown Dancing.
Annars sa haller vi ocksa pa att borja planer 'Mr. MHS'. En skonhetstavling, fast for killar. Yeeaa. Im exited.
Pa eftermiddagen sa fick jag bla. veta att min rumpa sag bra ut i mina shorts, och fick en planka i huvvet.
Det hela hande nar jag och Kayla skulle kliva over en bank, men jag tankte att jag skulle kliva pa banken istallet, och sjalvklart sa lossnar hela plank-javeln, staller sig upp och ramlar och slar till Lilla Linnea i pannan. hahaahha. Det ar verkligen bara nat som skulle handa mig.. Som tur var sa var det inte manga som sag det.. Sa nu har jag en bula i pannan.. ;) haha.
Var match slutade.. inte sa bra.. hah
Jag dog av oversvattning, utan att anns rora mig. hah

Annars hander det inte mycket.. heheheh.
Inget som ar appropriate att skriva har.. heheh.

Halloow

Den har helgen har varit en depp helg. Eller hela den har veckan egentligen.
Men det blev battre nar jag pratade med Amanda och Disa pa morgonen i morse. Det ar helt otroligt hur mycket ni betyder. Jag skojjar inte anns.

Miriam har varit sjuk den har helgen, sa jag har halit mig borta. Pa fredagen sa var jag med Mercedes pa kvallen/eftermiddan, for var match blev installd for det regnade  som en tard.
Sa jag och Sadie gick till en gay dans. Med 6 graders bla. hah
Sen sa brakade Sadie med sin pojkvan, sa jag fick damp och vi gick hem til henne istallet. Vi kollade pa en acklig film och borjade kolla pa twilight. Jag somnade efter ' la push' sa nasta dag, nar vi vaknade, runt 12, sa kollade vi pa den igen och jag och saide satt och sa alla repliker :) haha We truly are geeks.
Lordan tillbringades i Sadies Kingsize sang :) Pa eftermiddan/kvallen sa gjorde vi iallafall ett forsok med att gora nat, sa vi gick till the roxys, och kollade pa Taken som spelades. Sa var lordag.. Film.. haha.
Pa Sondagen sa pratade jag somsagt med Disa och manda (+Hanna)
Sen sa akte jag upp till Kendras. Nate, Tim och Joe var ocksa dar. Vi skulle val ha nan slags bakdag, som vi hade tidigare nangang, for lange sen.. Men Det blev val inte jatte mycket bakning och sant. Vi spelade bla Kubb, men Killarna tyckte det var roligare att kasta pinnarna pa varandra, sa det gick val inte overdrivet bra.. Haha

 

Chester See in my <33
Har aven gjort God Damn your beautiful <33

Grattis Pappa!

Grattis Pappa! <3


Jag saknar er.

Forovrigt sa har jag en Date till Prom. Han heter Keith, ar en sophmore och ar valdigt blyg. MEn han ar gullig. :)

WASL #2

Idag sa var det andra matte-testet. hehehe
Arligt talat sa bryr jag mig inte overdrivet mycket. Om jag maste sa far jag val sitta och rakana matte hela sommarn. Men bara om jag verkligen maste!! hah
Nej, matte ar val inte mitt starkaste amne,
Sen blir det test i science ocksa, hahah! Forhoppningsvis sa kommer jag kunna nagra ord iallafall.

Efter skolan sa hade vi Softballstraning. Killarna har tidig traning den har veckan, men dom hade en match, som sen blev installd iallafall, men vi hade iallafall deras traningstid :) hehehe
Det var en rolig traning. Det var inte jattemanga dar, sa det var inte sa jatteseriost. Kayla kastade bla en hanske mot mig och jag trodde att en fagel hade kommit in i gymnastiksalen.. Jag kande mig smart (Y)
Sen sa korde vi en traningslek eller vad man ska kalla det. Ms Short slar iallafall bollen och man ska fanga den.. Det ar val i princip vad det hela gar ut pa.
Iallafall. Jag har val inte haft min mest framgangsrika vecka den har veckan i min softballs-kariar. Sa jag missade iallafall bollen, som traffade mig mitt pa laret. Herre. min. gud. i. himelen. sager. jag. bara. 
AAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ ! 
Det var min reaktion.

Jag gjorde val bort mig.. hahahha. MEN! jag kommer overleva! Tro det eller ej!
Sen sa Gjorde Kristine ris och Kycklig till middag och sen sa drog jag med mig Jack pa en springtur. Det gick varken fort och det var inte alls langt, men det ar en borjan! Den mesta delen sa gick vi, men det ar som sagt en borjan. Och mitt ben gor faktiskt ont (A) Om jag far ett blamarke sa kommer det bilder :D haha!
Forovrigt sa forgyllde tva finnar min vardag nar dom bestammde sig for att para sig och bilda Mt Everest, mitt pa min haka. Men det far ni inga bilder pa.

Tack for ikvall.

Min helg + lite mer

Idag sa skulle vi ha en match, men som vanligt sa regnade det (det ar ju anda Washington..)
Sa vi hade WASL- test, i matte. Hur otroligt underbart det kandes. Jag har inte lost ett anda matte-tal sen Matte - i 9an, det vill saga snart ett ar sen. Sa jag visste i princip.. uhh.. ingenting. hahah.
Det kandes inte sa jattebra for gymnasiet kan jag ju saga.
Annars hander det inte det inte sa mycket just nu. Forutom att alla borjar fa lite panik over Prom.
Klanningar hit, forfragningar dit. Det jag forstar stressen infor Prom anda, men jag tycker anda dom stressar nagra grader for mycket om det.

Annars sa har jag borjat knarka Parlamentet. Vad otroligt bra! hahahah!



 

I fredags sa sov jag hos Mercedes, vi smog ut bla. haha.
Vi kollade pa MeanGirls men somnade efter redan 10 minuter efter filmen hade borjat.
 
Pa lordagen sa stannade jag hos Mercedes tills vi gick och at mat hon Jacks Granparents, vi hade val nat slags Paskbord, vi fick turkey bla.
Efter maten sa akte Jag, Jack, Miriam och Kristine till Chehalis och kollade pa Fast & Furious. Riktigt bra tyckte jag sjalv att den var, men jag har inte sett dom tidigare, sa jag ska val inte saga jattemycket.
Jag blev lite chockad nar huvudpersonen borjade kyssa sin motspelare som jag trodde var hans dotter. haha.
Efter det sa akte vi till Walmart, och jag gjorde varldens fynd!
Ett par gladiatorsandaler for $10. Yes!


Nu ska jag ga och lagga mig och ladda for dom andra WASL- testen !
Sondagen far ni veta om nan annan gang, ha!

Hur lyckas hon tva ganger?!


hahaha

Glad Pask!

Glad pask! Som ni troligen vet vid det har laget sa ar jag inte alls bra pa datum (eller tider..) sa jag vet inte nar Pasken ar i Sverige. Har sa kommer den iallafall vara pa sondag.

Idag sa var det foto-dag (igen) i skolan. 2a gangen det har aret. men men, Sa forst sa tog vi kort pa klasserna, sen egna kort, och sen pa hela high school. Vi far se hur det blir.. haha.
Annars hande det inte overdrivet mycket egentligen.. Miriam hade ett track-meet och akte ivag efter lunch. Sa det blev lite tomt. Efter skolan sa var det softbolls traning, killarna hade baseball mot Mossyrock pa baseballplanen bredvid. Jag maste ta lite bilder around here sa ni far se hur det ser ut! Det ar sa svart att forklara annars. Sa det far jag val fixa. Om var dator vill ladda upp bilder vill saga. Dom forlorade iallafall.

Igar sa var det ett Jr High track-meet, har, sa vi hade inte traning och fick hjalpa till att ta tider och liknande. Jag och Kayla hjalpte Miriam och min spanska larare, Sra Phiefer, med tresteg och longjump (jag ar precis hjarndod och kan inte komma pa det oversattande ordet till det.. langhopp? hah, that sounds retarded.. uuggghhh.) 
Jag fick kratta denna forbannade grop i flera timmar! Och alla sma barn hoppar ju runt som galningar! Antingen sa gar dom nar ingen ar bearadd eller sa vantar dom foreevveerr, och man maste saga till dom att dom maste hoppa nangang, for det ar andra som vantar ocksa. Sa jag hade traningsvark idag fran all krattnig, haha! Det kanns ju valdigt bra, gud vad valtranad jag ar!

Idag sa spelades ocksa arets forsta Kubb match! Jag och Kristine forlorade mot Jack och Alyssa. Men vi 'lat dom vinna'. Sa det ar lungt. Jag maste ju anda ha kvar min Svenska heder har borta, jag kan ju inte forlora i Kubb!

Nu ska jag val anstranga min hjarncell till lite laxor. Yippiie !


Jag och mina 'porno-glasses' som Kristine kallar dom, jag vet inte riktigt hur manga ganger man ser solglasogon i Porrfimer dock.. haha :)

Suck it!

You know what 'Otto', You can suck my nuts.
That really made me sad. Thanks for making my day.

Fired Up

Idag sa var det skola igen. Forsta dagen efter Spring break.
Otroligt fantastiskt maste jag anda saga. (ironi, ha ha)
Vi har fortfarande ett Softball- lag, som tur ar, det ar inte manga kvar nu, och jag tror Alyssa ska sluta pga 'sitt kna' ocksa. Sa forhoppningsvis har vi fortfarande kvar vart lag nasta vecka.
Efter skolan och traningen sa gick jag och Kayla och kopte isglass! Vi har haft underbart vader idag, och forhoppningsvis sa ska det fortsatta ocksa, iallafall for nagra dagar..
Sen sa gick vi till the roxys fran Kaylas hus och sag pa 'Fired Up'.
Den var val helt okej, jag skulle nog inte lagga ut pengar for att ga och se den pa bio dock.. sa bra var den inte.

Den andra datorn har fortfarande damp.. Om jag kan sa ska jag nog skaffa mig ett USB- minne och lagga over alla mina bilder pa det, sa inte dom forsvinner. Det skulle ju vara trakigt...

Over and Out.

Snowboarding

Jag har precis konnit hem fran en dag i backen, yesbox baby, skidor!
Vi akte klockan 8a, och komfram vid halv 10 snaret nangang.
Miriam hade aldrig testat skidor forut, och Jack och Kristine.. jag kan val inte saga att dom ar sa bra.. Sa jag bestammde mig for att jag skulle testa Snowboard istallet, om dom anda bara skulle halla sig i den lilla backen.
Det var skitsvart i borjan, jag hade val mina problem.. Jag visste for det forsta inte hur jag skulle ta mig framat med ena foten fastspannd.. Men efter en del forsok sa bestammde jag mig att jag skulle testa att byta till att ha Vanster fot fastspannd, och det gick mycket battre. Sen sa hade jag knytit mina skor for hart sa mina tar domnade av.. haha.
Jag hade satt pa mig alldelses for mycket klader ocksa, jag hade 4 olika lager + min vinterjacka, sa jag svettades som en gris.. haha!
Jag spanderade storre delen av dagen i barnbacken. I stortsett hela dagen..
Miriam var riktigt duktig for att vara forsta gangen! Hon ramlade inte en anda gang i barnbacken.
Jack och Kristine.. la van inte ner overdrivet mycket tid at skidakningen.. Vi kan val saga att dom gav upp valdigt fort.
Jagsjalv.. JAg maste saga att mot slutet sa kande jag mig rikitgt duktig faktiskt. Jag kande mig som ett riktigt proffs om jag ska vara helt arlig haha. Det var ju anda min forsta gang i en backe!
 Jag ramlade inte en anda gang i liften! Det ar jag faktiskt ganska stolt over, och jag gjorde inte bort mig heller. Sa det var riktigt bra. Jag maste anda saga att jag tyckte snowboard var mycket roligare an skidor.
Sa nasta gang vi aker till fjallen ar det snowboard som galler!

Redo for en dag i backen!

Barnbacken..

Miriam gillade skidakningen :)

Jag vet inte varfor jag ser sa extremt kort ut..

Okej.. tydligen kan inte alla bilder laddas upp..
Sa ni far se mastersnowboardaren imorron :)

Sunes sommar



HAHAHAHHAHAHHA!
The ordinary personal,
Cement for German people,
Rune will be here like a 'skott',
Oh no you dont.

HAHHAHAHAHHAHAHAH!
Sunes kommer med pa listan av filmer som maste ses!

Filmer vi ska se nar jag kommer hem


I taket lyser stjarnorna - forovrigt en ruskigt bra bok.
Man som hatar Kvinnor - samma som overstaende.
Kenny Starfighter - asbra barnprogram, vad kan ga fel? hah
Harry Potter - OMG!
Lejonkungen - 1an
Pocahontas - 1an hehe
Ice Age 3 - Ekorren! haha
Och annat som jag inte hinner se har.

Linnea+ Miriam+ Skurt= Sant?


Ser ni likheten?

Okej, igar sa gick det inte att ladda upp mer bilder.. Vilket betydde att ni missade dom basta! Hattarna som jag och Miriam kopte! (eller Louisas mamma kopte at oss..) YES! Det ar dom med propellrar! HAH! Ser ni likheten mellan oss och Skurt?

Spring break

Sa, ni klagar pa att jag inte skriver, men jag har inte varit hemma!
Jag och Miriam foljde med Louisas familj till Seaside, Oregon.
Det var val helt okej dar. Jag och Miriam hade iallafall kul! haha
Vi hittade Varldens basta hatt affar!
Och sen akte vi till Haystack rock ocksa.
Bilderna far val tala for sig sjalva.








RSS 2.0