YÄY

Idag ringde det från Norge och jag ska på intervju förhoppningsvis! Ska bara kolla när jag kan åka upp.. Detta var bara deltid dock, men man måste börja någonstans!

My heart skips, skips a beat

   
Nu är jag hemma igen. Snabbvisit i både Strömstad och Norge. Med stor framgång, först myspys med Mandis och Hoffmaestro. Sedan upp tidigt för att åka vidare till Oslo. Ebba har redan fått jobb och vi åker ditåt runt 20 augusti!
 
 

true

Hejhej,
länge sen nu. Åker nog till norge på torsdag. Puss.

Men vad ville du egent-li-gen..?

Har nu äntligen kommit igång att läsa boken som jag fick för mig att köpa på bokrean i vintras.
Scar tissue av författaren i RHCP, if u didnt remember..
Snart klar, i think.. Rätt nöjd faktiskt, hehe
Bäddade in min gulleplutt. Gulle
 

Joaquin Phoenix


Sleepyhollow

jag orkar inte sova

Manners, dude. Behave.

You don't just leave a girl without a clue
Like it's up to you
You're coming back
You don't just walk all over broken hearts
Tearing love apart
You're coming back


Strömstad

Jag har haft det underbart under några dagar då jag varit och hälsat på min gullunge Amanda i strömstad. Jag, Johanna och Amanda har haft det otroligt bra och som jag har njutit. Mycket. Trevliget folk och många olika händelser har förgyllt vistelsen. Och jag kom hem utan en enda bild. Lyckat iallafall.

Jag har bränt mig som aldrig förr. Bra att jag har fått lite färg, bättre än att vara vit, hehe. Och trevligt folk har vi med träffat. Jag har kommit fram till att Linköpingsbor är sjukt och otroligt osociala. Under de dagar jag varit i Strömstad har fler sociala människor uppenbarat sig under utekvällarna än det någonsin gjort i den lilla håla jag har valt att kalla min hemstad. Tyvärr.




bilder från midsommar och mitt nya hår

RSS 2.0