Homecominggame

ska till var homecoming game snart, vi kommer troligen forlora. men vem bryr sig. :)
Det regnar just nu. Det suger ju lite. Efter matchen sa ar det en bonfire som jag planerar att ga till ocksa, det ar nog ganska manga som ska dit. Imorron ar det dansen. Jag har ingen aning om vad, nar eller vilken tid vi ska ata, jag far val offra nagra ord tll det. Idag var det skits. Kan beratta mer om det sen.

Kommentarer
Postat av: Otto

Göre´t Okomlicerat den här gången Nean.



DuÄrBäst.



2008-10-04 @ 11:05:05
Postat av: Ebba

Hej plutten. Oroa dig inte, lycka till på homecoming game =) älskar dig, pusspuss <333

2008-10-04 @ 19:03:49
Postat av: Mormorbror Göran

Hur gick det på matchen? Satt Du bredvid Joseph, eller gör man inte så? Nu är det i alla fall bara några timmar till daten. Det ska bli spännande att höra hur det gick. Var så trevlig Du kan, le mycket och se så där tuff ut som Du gör på bilden med den röda klänningen!! Och kom ihåg att Prag är världens vackraste stad, att det gick ungefär likadant för Tjeckien som för Sverige i EM i fotboll, att Tjeckien satt ihop med Slovakien till för ca 15 år sedan och hette Tjeckoslovakien och att tjeckerna gör världens bästa öl (Staropramen, Starobrno och Plzner Urquell). Dom är förresten med i EU sedan 3-4 år, medan vi har varit med sedan 1995. Och så har vi ju alltid varit ärkerivaler med Tjeckien i hockey, rivaler men goda vänner. - Ha det så kul!

2008-10-04 @ 22:41:02
Postat av: Mamma

Hoppas det gick bra och att Ni hade trevligt på Homecoming!

I helgen är Elin i Stegeborg på Konfaläger. Eric har sålt kakor m.m. på Filbytertorget till sin skolresa. Pappa och jag har flanerat runt på stan och hållit lite koll på försäljarna. Vi har sprungit en mil och sett på den döfräsiga filmen "Bucket List" med Jack Nicholson och Morgan Freeman. Nu ska vi ha ett samtal med Eric om "skärmtid".

TänkerPåDig.<3

2008-10-05 @ 10:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0