Varsity :D :O

Don't regret something that once made you smile.

Skola idag, var fast besluten om att jag skulle prata med Kevin. Jag hade bestamt mig, idag skulle jag gora det, hur mkt jag an inte ville. Men nar jag kom dit sa fick jag reda pa att han ar typ tillsammans med sitt ex igen. Sa det svarar ju pa endel fragor, men skapar manga fler. Sa jag deppade hela dagen och pratade aldrig med honom.

SAA SKOONT med ledigt imorron. Jag behover verkligen vila ut. Sen pa kvallen ar det hemmamatch. Ska nog ga pa den med. Det kommer nog bli den storsta forflyttningen jag kommer ta ork till imorron.

Idag var det skola iallafall, jag var seg, trott och lite depp pa allt idag. Till och med min PE larare undrade om det var nat. Jag sa nej iallafall. Jag far rycka upp mig till nasta vecka. Jag har borjat fa ont i mitt ben/kna. jag vet inte varfor. Det suger iallafall. Sen sa var det volleyboll. Det ar manga som har 'suspended' och likande pga. fester och sant. Louisa hade knaoperation i mandags och kom till skolan idag, knappt alive, levande pa painkillers. Sa vi har inte manga spelare for tillfallet. Sa jag och Miriam fick sitta pa banken for varsity. Sa nu har jag spelat mitt forsta Varsitygame :D Doch bara for nan minut eller sa, men anda :)
Omg klockan ar mkt. Maste ga och lagga mig :O
knappt alive over here.
Alskar er.

Kommentarer
Postat av: lisa

Heej gumman!!!

jag hänger inte med riktigt.. detr är så många kilar.:)

Jag ska åka till Polen,, var bara tvungen att säga det. vi har ett eu projekt i skolan o jag blev uttagen att vara med :)

Om en vecka kommer det polacker rumäner o turkar till vår skola o så ska jag ha en boende hos mig !!! sceary! hur som helst du får veta mer någon annan gång!!! jag saknar dig ..ÄLSKAr dig PUSSSSSSSS



har du fåTT mina mail?

puss o kram igen!!

2008-10-10 @ 13:51:04
Postat av: Pappa

Ikväll blir det bokdiskussioner med Järrendals.

Imorgon så åker husvagnen in, och fotbollsmatcen förstås, Sverige-Portugal

2008-10-10 @ 15:18:30
Postat av: elin

skiit i Kevin, det har jag alltid tyckt!!

Han är inte värd dig så skit i honom!!

Jag är lite bättre i mitt knä nu, så jag kan gå (lite iallafall) men det går inte så bra i trapporna neråt, så jag kanske får köra på kryckor ett tag till

imorn är det derbyavslutning, om ingen redan har sagt det så vann alla derby-lag alla serier som vi var med i, så jag antar att ann är extra stolt!!

älskar dig också!!

2008-10-10 @ 15:51:28
Postat av: Anonym



Har du gått och blivit karltokig?

Så´n har Du inte varit förut vad jag vet.

Det är knepigt för oss att hänga med. Du måste förklara lite närmare vad det handlar om. Jag vet att du pratat med dina kompisar men vi andra förstår inte ett dugg och det blir tråkigt att läsa om den där röran.



Skönt för Dig att vila imorgon. Se till att Du verkligen gör det också! Och skärp till Dig!



SvedalaMorsan.

2008-10-10 @ 16:28:48
Postat av: Mamma

Ja det är jag...

2008-10-10 @ 16:30:09
Postat av: Otto



Jag älskar Dej!

(kindoflikastorsurprisedarsomattDuvaknadeigår)



LaffLaffLaffLaffLaffLaffLaffLaffYou.

2008-10-10 @ 16:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0